HOLON er arkitekter, arealplanleggere, interiørarkitekter og landskapsarkitekter med 70 medarbeidere i Bergen, Haugesund og Stavanger.

HOLON Bergen søker flere medarbeidere til vår dynamiske og engasjerte interiøravdeling.
Vi har en rekke spennende prosjekter i ulike faser og størrelser: nybygg og rehabilitering, skoler, kultur- og næringsbygg og boliger. Vi har høye miljøambisjoner, og prioriterer menneskets velvære i rom vi tegner.

Vi ser etter deg som er ambisiøs, nysgjerrig og engasjert. Du må ha relevant utdanning, minimum bachelor og erfaring fra gjennomføring av prosjekter. Det forutsettes god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Vi kan tilby varierte og inspirerende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø med gode lønns-, pensjons- og arbeidsvilkår.

HOLON vil skape arkitektur som lytter til menneskene som skal bruke den, som samtaler med omgivelsene den blir en del av, og som forteller om hvordan individ, fellesskap og arkitektur virker på hverandre.

Et holon er en del og samtidig en helhet. Et hus er et holon, men også en del av nabolaget det står i. Et menneske er et holon, men vi er alle en del av fellesskapet.  Som interiørarkitekt blir du en viktig del av dette fellesskapet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Dersom dette høres spennende ut, sender du søknad og CV til bergen@holon.no. Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte daglig leder HOLON Bergen, Osmund Lie, på tlf: 934 19 620.